Kanto-shop verkkokauppa > Toimitusehdot

Käyttöohjeet

Täältä löydät käyttöohjeet Kanto®-tuotteisiin, jos paperiversiot ovat kadonneet tai olet ostanut tuotteita käytettyinä.

Kanto® All-In-One ja Kanto® Takatasku:

Kanto® All-In-One ja Kanto®-Takatasku vaipat on valmistettu Suomalaisesta PUL-kankaasta (ÖkÖ-Tex Standard 100), myrkyttömästä ja valkaisemattomasta froteesta, laadukkaasta microfleecestä ja applix 800 tarranauhoista. Kuminauha on keittopesun kestävää.

Näitä Kanto® vaippoja käyttäessäsi et tarvitse muita vaipan osia vaan siinä on kaikki yhdessä, siksi vaipan käyttö on helppoa.
Vaipanvaihtoväli on yksilöllinen asia, mutta kestovaippa suositellaan vaihdettavaksi usein. Olisikin hyvä, jos vaippoja olisi n.20-30 kpl, tällöin vaipat eivät lopu kesken.
Vaippaan voit laittaa lisäimun sisälle, jos imuteho ei riitä unien ajaksi.

Ennen vaipan käyttöönottoa vaippa pestään 60oC hajusteettomalla ja saippuattomalla (saippuaa >5%) pyykinpesuaineella. Saippuaa sisältävät pesuaineet saattavat tukkia fleecen jolloin pissa ei enää mene fleecestä läpi, vaan valuu ulos vaipan pintaa pitkin. Esim.Ecover Delicate neste ja Minirisk jauhe ovat suosittuja vaippapyykinpesuaineita. Jos fleece tukkeutuu saippuasta, saat sen auki Fairy pesulla tai Ecover Delicatella.

Käytön jälkeen vaipan voit huuhtaista juoksevan veden alla (kakat vessanpönttöön) ja laittaa sen sitten esim. kannelliseen astiaan tai vaippapussiin odottamaan pesua. Älä liota vaippaa etikkavedessä. Liottaessa etikka haurastuttaa kosteussulkukangasta.
Kanto®vaipat pestään 60*C, satunnainen 90oC pesukin sallitaan.
Jos vaippaan jää pinttyneitä kakkatahroja, pääset niistä helpoiten eroon jättämällä vaipan hetkeksi auringonpaisteeseen. Vaipat voi pestä muun valkopyykin mukana.
Pese täysiä koneellisia - säästät luontoa ja kuluja.
Ei valkaisuaineita, rumpukuivatusta ei suositella. Älä käytä pyykinhuuhteluaineita.
pyykin pehmentämiseksi voit käyttää huuhteluveden mukana tilkan etikkaa n.1rkl/pesu.
Sulje tarrat pesun ajaksi. Kuivumisen nopeuttamiseksi vedä imuosa ulos vaipasta kuivumaan. Jos tarrojen koukkupuolet eivät pidä, puhdista ne vanhalla hammasharjalla tai kynsiharjalla nöyhdästä ja taas toimii. 

Jos koet hankaluuksia vaippailun aloittamisessa tai tulee muuten kysymyksiä mieleen, niin otathan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikenlainen palaute on tervetullutta. Tutustu Kanto® - valikoimaan osoitteessa www.kestovaippa.fi

Vessassa käyminen kannattaa aloittaa heti lapsen synnyttyä, viimeistään kuitenkin noin puolen vuoden iässä. Näin vessakäynneistä tulee osa päivärutiinia, eikä ”kuivaksi opettelu” vaadi myöhemmin sen suurempia ponnisteluja. Kanto® vaippaa voit käyttää isommalla lapsella myös niin, että jätät frotee pinnan lapsen ihoa vasten. Näin lapsen on helppo huomata pissaamisen ja märän olon yhteys. Älä koskaan pidä lasta märässä vaipassa pitkiä aikoja, se ei opeta kuivaksi, vaan rikkoo ihon. Tutustu vaipattomuuteen nettisivuillamme.


Kanto® Froteevaippa:

Kanto® - Froteevaippa on valmistettu myrkyttömästä ja valkaisemattomasta froteesta, jossa on 90%puuvillaa ja 10%polyesteriä. Vaippoja on kolmea kokoa:
xs 2-5kg, s 3-7kg ja m 7 kg eteenpäin

Ennen vaipan käyttöönottoa vaippa pestään 60*C hajusteettomalla pesuaineella.
Käytön jälkeen vaipan voit huuhtaista juoksevan veden alla (kakat vessanpönttöön) ja laittaa sen sitten esim. kannelliseen astiaan tai vaippapussiin odottamaan pesua.

Kanto®-vaipat pestään 60*C, satunnainen 90*C pesukin sallitaan.
Jos vaippaan jää pinttyneitä kakkatahroja, pääset niistä helpoiten eroon sappisaippualla tai jättämällä vaipan hetkeksi aurinkoon. Vaipat voi pestä muun vauvapyykin mukana.
Pese täysiä koneellisia - säästät luontoa ja kuluja.
Ei valkaisuaineita, älä käytä pyykinhuuhteluaineita.
Pyykin pehmentämiseksi voit käyttää huuhteluveden mukana tilkan etikkaa n.1rkl/pesu.

Jos koet hankaluuksia kestovaippojen käytön aloittamisessa, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Potalla käyminen kannattaa aloittaa heti lapsen synnyttyä, viimeistään kuitenkin noin puolen vuoden iässä. näin vessakäynneistä tulee osa päivärutiinia, eikä ”kuivaksi opettelu” vaadi myöhemmin sen suurempia ponnisteluja.

 

 Ostoskori

Kanto-shop, Vallesmanninkatu 15, 05830 Hyvinkää, Finland
puh. 0400 565 580, sähköpostiosoite info (at) kestovaippa.fi